Nederlandse wanbetalers rechtstreeks aanpakken

Doet ook ú aan handel over de grens? Zaken doen met het buitenland kan bijzonder interessant zijn en uw afzetgebied enorm vergroten. Toch kunnen zich hierbij ook betalingsproblemen en onbetaalde facturen voordoen, met alle financiële gevolgen van dien.



Toch kunt u hierbij als ondernemer van een prima oplossing gebruikmaken. De website www.schuldenaarinnederland.be geeft namelijk antwoord op alle vragen hoe het best om te gaan met incasso over de grens. Schuldenaarinnederland.be is een initiatief van de Nederlandse Incasso- & Gerechtsdeurwaardersorganisatie AGIN Otten. Zij bieden dagelijks ondersteuning aan Belgische KMO's, Gemeenten, advocaten maar ook particulieren bij het rechtstreeks incasseren van schulden in Nederland. Wanbetalers dus rechtstreeks aanpakken voor een direct resultaat.

Invorderen over de grens lijkt misschien een arbeidsintensieve en kostbare aangelegenheid, maar het tegendeel is waar. Schuldenaarinnederland.be kan geheel zelfstandig een vordering voor u oplossen en bij geheel geïncasseerde dossiers worden onze kosten volledig op de debiteur verhaald. Laat uw Nederlandse onbetaalde facturen dus zeker niet liggen en contacteer ons via: info@schuldenaarinnederland.be 

Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de Kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier